Tejszínes, gombás makaróni

A tejszínes, gombás makaróni recept hozzávalói

40 dkg makaróni, 15 dkg csiperkegomba, 10 dkg vargánya, 10 dkg laska gomba, 3 dl tejszín, só, bors, bazsalikom, kakukkfű, 1 csomag petrezselyem, 10 dkg parmezán, 5 dkg vaj, fél póréhagyma

Tejszínes, gombás makaróni

Tejszínes, gombás makaróni

 

A tejszínes, gombás makaróni recept elkészítése

 

Jöjjön egy igazán egyszerű, hétköznapra való tésztás recept. Úgy szoktuk mondani, az egy tésztafőzésnyi idős étel, nos, ez is olyan. Természetesen kicsit másképp, mint a többi tésztás receptünk, de ezt már mindenki tudja. Nézzék meg, és készítsék is el így!

Vajon megfuttatjuk a szeletekre vágott gombákat. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal, kakukkfűvel vágott petrezselyemmel. A tejszínnel és a sajt felével kiforraljuk. A gombákhoz aktuális árakat itt találnak.

Összekeverjük a tésztát a tejszínes gombákkal, forrón tálaljuk, a maradék sajtot rászórjuk.

 

Ha megnézne még egy igazán egyszerű tésztás receptet, itt teheti meg.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tejszínes, gombás makaróni
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.