Tonhalas spagetti

Hozzávalók, tonhalas spagetti

40 dkg spagetti,
20 dkg olajos tonhal,
2-3 db paradicsom,
fél póréhagyma,
2 db citrom,
só,
bors,
2-3 gerezd fokhagyma,
1 csomag petrezselyem,
20 szem olajbogyó,
1 db kaliforniai paprika,
kapribogyó

 

Tonhalas spagetti

Tonhalas spagetti

 

A tonhalas spagetti elkészítése

 

Sejthető, ha tésztás recept, akkor bizony gyorsan elkészül. Így is van. Tonhalkonzervet is használhatunk, és valóban egy nagyon egyszerű recepttel szolgálunk. Készítsék el!

A felszeletelt pórét felhevített olajon megfuttatjuk. Hozzátesszük a csíkokra vágott kaliforniai paprikát és a paradicsomot. Ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával, citrommal. Hozzáadjuk a kapribogyót, olívabogyót és a tonhalat. Tonhalkonzervhez aktuális árat itt találnak.

Az időközben sós vízben kifőzött spagettit leszűrjük, majd a ragunkhoz keverjük. Tűzforrón tálaljuk, ízlés szerint reszelt sajttal megszórva.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tonhalas spagetti
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.