Üvegtészta zöldséges csirkemellel

Az üvegtészta zöldséges csirkemellel recept hozzávalói

40 dkg üvegtészta, só, bors, chilipaprika, szójaszósz, fokhagymaolaj, 4 db paradicsom, 2 db cukkini, 2 db kelkáposztalevél, 2 db újhagyma, 10 dkg gomba, 5 dkg petrezselyemzöld, 60 dkg csirkemell

Üvegtészta zöldséges csirkemellel

Üvegtészta zöldséges csirkemellel

 

Az üvegtészta zöldséges csirkemellel recept elkészítése

 

Tudjuk, hogy ahogy mi, a tésztát Önök is különösen szeretik, az üvegtészta pedig egy igazi ínyencség. Most ráadásul még jobban megbolondítjuk: nemcsak főzzük, de sütjük is. Európa és a világ ízei receptről lesz szó, mert ez az étel egyébként alapjaiban távol-keleti jellegű, de amint látható, nem kell hozzá drága, különleges alapanyag.

A magyar emberről pedig amúgy is úgy tartják, szereti a különleges, csípős ízeket: vegyük hát be ezt a receptet is a mindennapi konyhánk ötletei közé. Ráadásul egyszerűen és gyorsan elkészül – újabb érv lehet mellette.

Először is az üvegtésztát a szokott módon forró vízben kifőzzük, lehűtjük. A csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk, fűszerezzük, majd serpenyőben elkezdjük sütni. Az üvegtésztához aktuális árat itt találnak. Ha már üvegtészta, mungóbabcsírához itt adunk egy receptet.

Ezután hozzáadjuk a megfelelően darabolt zöldségeket és a fűszereket. És következik a megígért praktika, közvetlenül a tálalás előtt egy új serpenyőben külön olajon lepirítjuk, megsütjük az üvegtésztát, és erre tesszük majd rá a zöldséges csirkemellet. Ennyire egyszerűen elkészül, reméljük, Önöknél is!

 

Egy más felfogású üvegtészta receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre, találnak tortákat is, de könnyedén elkészíthető muffinokat is. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.