Bevert tojás zöldsalátával

A bevert tojás zöldsalátával recept hozzávalói

8 db tojás, só, bors, babérlevél, ecet, 10 dkg friss kelbimbó, 10 dkg főtt újburgonya, 1 csomag kapor, 1 db fejessaláta, 2 db paradicsom, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 evőkanál fehérborecet, 1 dl joghurt 1 evőkanál magos mustárral összekeverve

Bevert tojás zöldsalátával

Bevert tojás zöldsalátával

 

A bevert tojás zöldsalátával recept elkészítése

 

Ha tojásra vágyunk, ne csak rántottára gondoljanak, ehhez adunk most egy újabb tippet. Egyszerűen elkészíthető recept bevert tojásra. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon! A tojáshoz aktuális árakat itt találnak.

Most azzal kezdünk, hogy a tojást fűszeres redukcióban megfőzzük. A kelbimbót az újburgonyával puhára főzzük, lehűtjük, majd összekeverjük a tépett fejes salátával, a gerezdekre vágott paradicsommal, valamint a petrezselyemzölddel és a kaporral. Ízesítjük fehérborecettel. Tálaláskor a joghurtos magos mustáros öntettel leöntjük. Ennyire egyszerű!

 

Bevert tojás egy kicsit másképp? Természetesen van, itt egy variáció, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet, és tegyék el mondjuk holnapra!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.