Bevert tojás zöldsalátával

A bevert tojás zöldsalátával recept hozzávalói

8 db tojás, só, bors, babérlevél, ecet, 10 dkg friss kelbimbó, 10 dkg főtt újburgonya, 1 csomag kapor, 1 db fejessaláta, 2 db paradicsom, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 evőkanál fehérborecet, 1 dl joghurt 1 evőkanál magos mustárral összekeverve

Bevert tojás zöldsalátával

Bevert tojás zöldsalátával

 

A bevert tojás zöldsalátával recept elkészítése

 

Ha tojásra vágyunk, ne csak rántottára gondoljanak, ehhez adunk most egy újabb tippet. Egyszerűen elkészíthető recept bevert tojásra. Nézzék meg, és készítsék is el így! A tojáshoz aktuális árakat itt találnak.

A tojást fűszeres redukcióban megfőzzük. A kelbimbót az újburgonyával puhára főzzük, lehűtjük, majd összekeverjük a tépett fejes salátával, a gerezdekre vágott paradicsommal, valamint a petrezselyemzölddel és a kaporral. Ízesítjük fehérborecettel. Tálaláskor a joghurtos magos mustáros öntettel leöntjük. Ennyire egyszerű!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Bevert tojás zöldsalátával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.