Tejszínes zöldségekkel készült inkák aranya

Hozzávalók, tejszínes zöldségekkel készült inkák aranya

50 dkg burgonya
20 dkg sárgarépa
20 dkg zöldborsó
20 dkg karfiol
20 dkg brokkoli
1 fej hagyma

bors
1 dl fehérbor
10 dkg vaj
1 dl tejszín
10 dkg gomba

 

Tejszínes zöldségekkel készült inkák aranya

Tejszínes zöldségekkel készült inkák aranya

 

A tejszínes zöldségekkel készült inkák aranya recept elkészítése

 

Először is, mint minden alkalommal, megtisztítjuk a hozzávalókat. A burgonyát héjában megfőzzük, majd hűlni hagyjuk. Sós vízben megfőzzük a sárgarépát, a karfiolt és a brokkolit. A hagymát apróra vágjuk, vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a főtt zöldségeket a zöldborsóval, gombával együtt.

Tejszínnel, fehérborral ízesítjük, majd burgonyakeményítővel sűrítjük. A burgonyát megpirítjuk mellé, és így tálaljuk. Igazán egyszerű, gyors, aki hiányolná esetleg a húst hozzá, egy pár debrecenivel kínálhatja.

Ha minden elkötelezettség nélkül, csak úgy szeretne böngészni sok-sok remek recept között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Nézzen körül, válassza ki a kedvére valót, és készítse el! És nézzen vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

További húsmentes receptért kattintson ide!

Cím
recipe image
Recept neve
Tejszínes zöldségekkel készült inkák aranya
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.