Online Gasztronómiai Magazin

Videók

Videók

Jelenthet-e egy videórecept mindennél nagyobb segítséget a konyhában? Igen. Mert itt, a Mit főzzünk ma? konyhájában minden egyes recept minden egyes részlete végigkövethető, újra megnézhető. Mi úgy gondoljuk, ennél nagyobb ajándék kevés van, már ami persze a konyhát illeti. Mi ezt a segítséget adjuk nap nap után, videók videók után.

Ami talán a legfontosabb, mindent megtettünk és megteszünk azért, hogy felelevenítsük a magyar konyha méltatlanul háttérbe szorult alapanyagait, fűszereit. És persze, ha már egy globális világban élünk, ki is használjuk az előnyeit (a hátrányait nem:)). Azaz: Európa és a világ ízei magyarul, ami nem jelent mást, hogy a lehető legváltozatosabb alapanyagokat és fűszereket is elővesszük, úgy, hogy az a magyar ízlésnek minden szempontból megfeleljen.

Valamint, és ez sem kevésbé fontos, nem csak a videók, hanem a receptek is mindig tartalmaznak egy remek kis változót, ez nem más, mint, az, hogy minden egy kicsit másképp készül. Például:

Paprikás krumpli sajtos szűzzel

Paprikás krumpli sajtos szűzzel

 

A részletes receptet itt találják.

 

Nos, mindez izgalmasan hangzik? Megteszünk érte mindent, hogy az is legyen! Természetesen várjuk Önöket, minden egyes nap, jöjjenek!

Mit főzzünk ma?

Mit főzzünk ma?

Nézzük hát pontosan, miről is van szó. Ami talán a legfontosabb: remek szakácsok gyűltek össze egy helyen, akik elsősorban nem a szórakoztatásra törekednek, hanem arra, hogy megtanítsanak mindenkit a konyhai fortélyok csínjára-bínjára. Nézzük csak:

 

Természetesen, ha már beharangozunk valamit, adjuk is az elérhetőséget,

 

ez a kiváló kelkáposztás recept itt található, videó is, szöveges recept is.

 

De ne csak nézzék, készítsék is el! Így néz ki amúgy:

Karaj serpenyőben kelkáposztával, teljes videórecept

Karaj serpenyőben kelkáposztával, teljes videórecept

És rögtön itt másik kedvcsináló is a Mit főzzünk ma? konyhájából:

 

Ezt a receptet itt találják, nézzék is meg!

 

Bízunk benne, hogy sikerült kedvet csinálni a konyhai ténykedéshez. Mert nagyon fontos, hogy ne munkaként tekintsünk egy-egy étel elkészítésére.

Két legyet ütünk egy csapásra: nem csak jókedvű lesz a konyhai sütés-főzés, de bizony a végeredményen is meg fog látszódni. Biztos, hogy remekek készülnek majd nap mint nap.

Főzzük ki együtt, és mindennap meglesz a válasz az örök kérdésre, mit főzzünk ma?

És jöjjenek a videók, válogassanak kedvükre!