Kardhalnyárs, teljes videórecept

Hozzávalók, kardhalnyárs, teljes videórecept

3 gerezd zúzott fokhagyma
0,5 dl citromlé
3 teáskanál pirospaprika
1 dl szűz olívaolaj

bors
4 db paradicsom
2 fej hagyma, az egyik lereszelve
babérlevél
2 evőkanál petrezselyem
1 kg kardhal, 1,5 cm-es kockára vágva
2 dkg tökmag

A teljes szöveges receptben, ami itt található, minden információt megadtunk, ami egyrészt kedvet csinál ehhez a recepthez, másrészt részletezi a költségeket is, hiszen az sem mellékes. Mielőtt sokan megijednének, nézzék meg az infókat, nem olcsó, de nem is elérhetetlenül drága ételről van szó! És ha ki akarnak tenni magukért (mert ki akarnak, nem?), akkor ez egy remek fogás!

De nézzük csak, miről is van szó, itt a teljes anyag:

 

 

Reméljük, elnyerte a tetszésüket, és kedvet is kaptak az elkészítéséhez. Kedvcsinálóként adunk egy képet is, a nyárs így nézett ki nálunk, miután elkészült:

 

Kardhalnyárs

Kardhalnyárs

 

Ha valaki, valamilyen oknál fogva nem nézte meg a teljes szöveges receptet (még, ugye?), annak itt adunk tervezési segítséget a kardhalhoz, mielőtt teljesen megijedne, hogy ez bizony nagyon drága lesz. Nagyon drága, az tény, de nem is mindennapos receptnek szántuk. Ahogy mondani szoktuk, a recepttárban ilyen receptnek is kell lennie, plusz azt se feledjük, hogy az igazán jó kolbász kilós ára ennek a kardhalnak kb. a fele. Mi megtettük a javaslatunkat, a döntés az Önöké!

Itt találnak még egy halreceptet, ezúttal egy egyszerű tengeri halfilére!

Ha ránéztek a halreceptre, és megkívántak egy remek salátát - akár köretként felhasználva ehhez, itt adunk egy receptet!

Jó sütést-főzést!

Cím
recipe image
Recept neve
Kardhalnyárs, teljes videórecept
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.