Pappardelle mogyorós csirkével, teljes videórecept

A pappardelle mogyorós csirkével, teljes videórecept hozzávalói

40 dkg csirkemell, fél szál póréhagyma, 1 db erős zöld paprika, 15 dkg sós mogyorókrém, 1 dl kókusztej, só, 50 dkg pappardelle, 10 dkg mogyoró

Mindazoknak, akik hajlamosak arra, hogy elkapja őket az "egy tésztafőzésnyi idő"-hangulat. A pappardelléhez aktuális árat itt találnak. Kétségtelenül óriási előnye a tésztás ételeknek, hogy hamar elkészülnek, frissek, finomak. Viszont sok-sok ötlet kell hozzájuk, hogy legyenek unalmasak. Nos, a Mit főzzünk ma? ezért van. Újabb és újabb ötletek, mindig kicsit másképp.

Azért gondoskodtunk arról, hogy ne egy szimpla tésztaétel készüljön, előzetesnek csak annyit, hogy mogyoró. A többi pedig itt.

 

A pappardelle mogyorós csirkével, teljes videórecept elkészítése

 

 

És ahogy egy derekas, jó tészta ki szokott nézni a végén, kb. így:

Pappardelle mogyorós csirkével, teljes videórecept

Pappardelle mogyorós csirkével, teljes videórecept

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

 

Ha pedig jöhet még egy tésztás recept, azt meg itt.

 

Jó sütést-főzést!

Cím
recipe image
Recept neve
Pappardelle mogyorós csirkével, teljes videórecept
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.