Csirkemell körtével, teljes videórecept

A csirkemell körtével, teljes videórecept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 2 db körte, só, bors, 4 evőkanál méz, 1 dl fehér bor, 50 dkg salátamix, 2 dl joghurt, 1 db paprika, 2 db paradicsom, 2 dkg mandula, 2 dkg kesudió, 2 fej charlotte hagyma

Ma megint egy különleges étellel szolgálunk, körtés hagymás csirkével. Hozzá egy könnyű salátaköret tökéletesen megfelel. Ezek a hozzávalók a tavaszt idézik, csalogatják. Amint azonban azt a mai példa is mutatja, nem csak tavasszal vehetjük elő ezt a receptet!

A csirkemellből nyitott szeletet vágunk, kiklopfoljuk egy picit. A csirkemellbe beletöltjük a tölteléket, összehajtjuk és összetűzzük. Annyira nem kell tőle félni, mert nem fog kifolyni. Sózzuk, borsozzuk és megsütjük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

 

Csirkemell körtével, teljes videórecept

 

 

Nálunk így nézett ki, miután elkészült:

Csirkemell körtével, teljes videórecept

Csirkemell körtével, teljes videórecept

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

 

Salátával készült receptet pedig itt találnak!

 

Jó sütést-főzést!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirke körtével, teljes videórecept
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.