Egyszerű töltött paprika, teljes videórecept

Az egyszerű töltött paprika, teljes videórecept hozzávalói

4 db kaliforniai paprika, fél szál póréhagyma, 8 dkg vargányagomba, 8 dkg koktélparadicsom, só, bors, olaj, 10 dkg kecskesajt, 40 dkg rizs

Nem csak hússal lehet tölteni, persze. De mi legyen helyette? Erre ad választ ez a recept, részletes videóval.

Ma sült paprikát készítek, ahol maga a paprika lesz az edény. Levágom a tetejét, eltávolítom a kaliforniai paprika magházát. A paprika többi részét apróra vágom, majd jó lesz a töltelékbe. Kaliforniai paprikához aktuális árat itt találnak.

Egyszerű étel hús nélkül. Ma a vegetáriánus nézőknek kedvezek, de szerintem bárki elkészítheti. Nem mindennapi rizst választottam, jázminrizst, amit előre megfőztem.

 

Egyszerű töltött paprika, teljes videórecept

 

 

Ha minden jól ment, és miért ne ment volna, Önök is ezt a remek ételt tálalhatják:

Egyszerű töltött paprika, teljes videórecept

Egyszerű töltött paprika, teljes videórecept

Ha szeretne még böngészni töltött receptek között, mindenféle variációban, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Várjuk vissza holnap is!

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

 

És még egy bónusztipp paprikára, itt!

 

Jó sütést-főzést!

Cím
recipe image
Recept neve
Egyszerű töltött paprika, teljes videórecept
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.