Filézett csirkecomb kakukkfüvesen, videóelőzetes

Mai csirkés tippünk, ezúttal csirkecombra: filézett csirkecomb kakukkfüvesen, videóelőzetes

Már itt, az elején szólunk, hogy ez is egy különleges étel lesz, bár mondjuk úgy, egyszerű csirkealapanyagot használunk fel. Felsőcombot javaslunk előkészíteni.

De, ez is a Mit főzzünk ma? egyik jelmondata: egyszerű hozzávalókból is illik remeket készíteni. Azért a kakukkfű a kakukktojás - de mire mennénk kakukktojás nélkül?

Erre gondoltunk, erre lesz szükségünk:

 

[brid video="206462" player="11524" title="Mit fzznk ma filzett csirkecomb kakukkfvesen videelzetes"]

 

Filézett csirkecomb kakukkfüvesen, videóelőzetes

 

Hozzávalók

4 db csirkecomb, 2 szál kakukkfű, 25 dkg körte, 3 evőkanál méz, 0,5 liter joghurt, 2 evőkanál tejföl, 5 dkg liszt, 1 kávéskanál fűszerpaprika, só, olaj

És hatékony munka esetén íme a végeredmény:

Filézett csirkecomb kakukkfüvesen, joghurtos körtesalátával

Filézett csirkecomb kakukkfüvesen, joghurtos körtesalátával

 

A csirkecombhoz aktuális árat itt találnak.

 

A teljes videóreceptet itt, a teljes szöveges receptet itt találják.

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.