Hátszín ánizsos, gyöngyhagymás meggyel, teljes videórecept

A hátszín ánizsos, gyöngyhagymás meggyel, teljes videórecept hozzávalói

60 dkg hátszín, 2 evőkanál mustár, bors, só, őrölt ánizs, 30 dkg meggy, 15 dkg gyöngyhagyma, 4 evőkanál méz, 4 dl vörösbor, burgonyafánk, 2 evőkanál keményítő, olaj

Egy hátszín nyilván egy ünnepnaphoz: évfordulóhoz, születésnaphoz kapcsolódhat, hiszen nem olcsó alapanyag. De néha drágább alapanyagból is készíthetünk ételt - ehhez nyújt segítséget a recept. A hátszínhez aktuális árat itt találnak, higgyék el, tényleg megér egy próbát. Mert a próbát sok-sok sütés fogja követni!

 

Hátszín ánizsos, gyöngyhagymás meggyel, teljes videórecept

 

 

És íme itt a végeredmény:

Hátszín ánizsos, gyöngyhagymás meggyel

Hátszín ánizsos, gyöngyhagymás meggyel

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Itt pedig egy meggyes variáció.

 

Jó sütést-főzést!

Cím
recipe image
Recept neve
Hátszín ánizsos, gyöngyhagymás meggyel, teljes videórecept
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.