Hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept

A hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept hozzávalói

60 dkg hátszín, 2 evőkanál mustár, bors, só, 50 dkg zöldborsó, 40 dkg burgonya, olaj

Itt tudják kinyitni a teljes szöveges receptet, de némi ügyességgel persze a videó alapján is el lehet készíteni ezt a nagyszerű hátszínreceptet!

A hátszín sütésekor természetesen figyelni kell. Kényes húsfajta, könnyen mellé lehet lőni vele, mi azonban itt részletesen ismertetjük a konyhatechnológiát. Ráadásul ismerünk jónéhány embert, akik a bélszínnél is jobban szeretik. Talán nem véletlenül. A zöldborsópüré pedig...

Elég a beszédből, íme a recept! Ami pedig a videó hasznát illeti: ha megakadnak, nincs pánik, nincs probléma. Visszatérnek a kiindulópontra, és minden tökéletes lesz!

 

Hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept

 

[brid video="253780" player="11524" title="Mit fzznk ma Htszn most zldborsprvel teljes viderecept"]

 

Nagyon bízunk benne, hogy megtetszett a recept, azért gyorsan adunk még egy kedvcsináló képet:). A hátszínhez aktuális árat itt találnak.

Hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept

Hátszín, most zöldborsópürével, teljes videórecept

 

Szokásos ajánlóink következnek, első körben egy saláta, amit akár köretként is lehet használni, itt!

 

Ha pedig szeretnének egy jó édességet, azt megtalálják itt!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést-főzést!Comments are closed.