Kacsamáj bundás kalácson, teljes videórecept

A kacsamáj bundás kalácson, teljes videórecept hozzávalói

50 dkg kalács, 3 db tojás, só, kevés liszt, 10 dkg méz, 2 evőkanál keményítő, 1 fürt szőlő, 7 dl vörösbor, 10 dkg áfonyalekvár, 1 kg kacsamáj

Naná, hogy trükköztünk is egy kicsit, mert ebben a receptben nem csak kacsa van és kalács, hanem egy különleges mártás is. És, amit mindig el szoktunk mondani, használják a videót, azért készítettük, hogy még könnyebb legyen a sütés-főzés. Még egy nehezebb receptnél is! Köszönjük, hogy velünk tartanak!

Tipikusan az az étel, amit vendégek fogadásakor érdemes elkészíteni (na jó, nem csak akkor). Minden szempontnak megfelel, mutatós, jellegzetes ízvilágú, különleges alapanyagból készül. Magyarul tökéletes választás - nézzenek rá, lehetőség szerint szeressenek bele, és készítsék el!

A kacsamájat leszeljük, enyhén sózzuk, belisztezzük. Kevés olajon elősütjük, majd 200 fokos sütőben készre sütjük. A kalácsokat felvágjuk, sóval elkevert tojásba mártjuk, és a máj elősütésére használt olajban megsütjük.

 

A kacsamájhoz aktuális árat itt találnak.

 

Kacsamáj bundás kalácson, teljes videórecept

 

[brid video="204093" player="11524" title="Mit fzznk ma kacsamj bunds kalcson teljes viderecept"]

 

Itt a szokásos kedvcsináló, milyen lesz a végeredmény:

Kacsamáj bundás kalácson, teljes videórecept

Kacsamáj bundás kalácson, teljes videórecept

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

Egy másik remek kacsás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.