Kínai hangulatú üvegtészta, teljes videórecept

A kínai hangulatú üvegtészta, teljes videórecept hozzávalói

40 dkg csirke, 1 db chili, 2 evőkanál méz, 2 db paradicsom, 2 db cukkini, 2 db sárgarépa, 3 evőkanál szójaszósz, gyömbér, só, 50 dkg üvegtészta

Kínai hangulatú üvegtészta

Kínai hangulatú üvegtészta

A kínaiaknak sajátos ízlésük van, mindenki hallotta már a pletykákat a "mindent bele"-alapanyag felhasználásukról. A hangulat kínai, az alapanyagra odafigyeltünk. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Először az üvegtésztát beleteszem a vízbe, hogy ázzon. Ezután a csirkét csíkozom, azaz csíkokra vágom fel, majd lepirítom a chilivel. Kevés szóját öntök még hozzá. A cukkinit felcsíkozom, a répát is. A szójaszószhoz aktuális árat itt találnak.

 

Kínai hangulatú csirkés üvegtészta, teljes videórecept:

 

 

És, aki szorgalmas olvasója a Mit főzzünk ma? oldalnak, tudja, mi következik: ha jól figyeltek a videóra, a végeredmény Önöknél is hasonló lesz:

Kínai hangulatú üvegtészta, teljes videórecept

Kínai hangulatú üvegtészta, teljes videórecept

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

 

Itt egy másik javaslat, nem kínai, de hasonlóan egzotikus!

 

Jó főzést!

Cím
recipe image
Recept neve
Kínai hangulatú üvegtészta, teljes videórecept
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.