Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával, teljes videórecept

A rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával, teljes videórecept hozzávalói

  • 8 db paradicsom,
  • fél fej hagyma,
  • fél gerezd fokhagyma,
  • provence-i fűszer,
  • só,
  • 2 dl tejszín,
  • 50 dkg tagliatelle,
  • 16 db garnéla

Egy nagyon különleges videórecepttel készültünk. Nem mindennapos vendég a magyar konyhában a tigrisgarnéla, de, ahogy mondani szoktuk, minden alapanyaghoz legyen recept. Főleg a Mit főzzünk ma? kedves Olvasóinak.

A garnélához aktuális árat itt találnak. A szélesmetéltet megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk. A paradicsomot is felaprítjuk hozzáadjuk a hagymához. A durum szélesmetélthez, azaz a tagliatelléhez aktuális árat itt találnak.

 

Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával, teljes videórecept

 

[brid video="204161" player="11524" title="Tagliatelle tigrisgarnlval teljes viderecept"]

 

Reméljük megtetszett, és el is fogják készíteni otthon. Ha minden jól megy, az Önök asztalára is hasonló étel kerül:

Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával, teljes videórecept

Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával, teljes videórecept

A teljes szöveges receptet itt találják.

 

Egy másik tengeri herkentyűs receptet itt találnak. Ha halas receptek közül szeretnének válogatni, itt nyílik rá lehetőség.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó sütés-főzést!Comments are closed.