Sütőtökleves és túrófánk, teljes videórecept

A sütőtökleves és túrófánk, teljes videórecept

Egy különleges ízvilágú leves mellé egy klasszikus süti dukál. Két legyet egy csapásra, szokás mondani. És persze videós segítséggel:).

Szándékosan csak "sütőtöklevest" adtunk meg a címben. No persze ebben benne van, hogy az átverős címekhez szokott Olvasók át is siklanak fölötte, "nincs ebben semmi érdekes". Dehogy nincs. Naív ember úgy gondolja, a Mit főzzünk ma? táborának ez tetszeni fog:).

No de kérem, hagyjuk a moralizálást, nem ezért jöttünk össze, jöjjön tehát a videó, 2 recepttel, különleges levessel, különleges túrófánkkal:

 

 

Hozzávalók

1 kg narancs,  50 dkg sütőtök,  2 db chili,  4 evőkanál cukor,  2 dl fehérbor,  2 evőkanál keményítő,  1 dl tejszín,  4 db tojás,  25 dkg, áttört túró,  2 db citromhéj,  8 dkg liszt,  4 dkg zsemlemorzsa,  só, 4 dl vörösbor,  10 dkg cukor,  3 dkg keményítő,  20 dkg erdei gyümölcs mix (fagyasztott)

Itt egy előzetes, milyen lesz a túrófánk, ha jól sáfárkodnak a videórecepttel:

 

Sütőtökleves és túrófánk

A sütőtökleves és túrófánk, teljes videórecept elkészítése

 

A teljes szöveges receptet itt találják!

 

Ha pedig választanánk egy jó húsos receptet is mellé, vagy keresgéljenek a kezdőlapon, vagy nézzék meg mondjuk ezt a receptet!

 

Reméljük, tetszett ez a kis válogatás, ha igen, nézzenek még körül a Mit főzzünk ma? konyhájában, bízunk benne, hogy találnak további kedvükre való recepteket!

Narancshoz aktuális árat itt találnak.

Jó sütést-főzést!

Cím
recipe image
Recept neve
Sütőtökleves és túrófánk, teljes videórecept
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.