Szűz kukoricalepényen, teljes videórecept

A szűz kukoricalepényen, teljes videórecept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 1 db kukorica (konzerv), 1 db tojás, só, 2 evőkanál kukoricaliszt, 1 csomag petrezselyem, 1 db avokádó, 10 dkg juhtúró, 1 db erős zöldpaprika, 2 dkg krémsajt

Lepény, tócsni - sok elnevezése van ennek a köretnek, attól függ, hol készítik.

Ez itt és most kukoricatócsni, de böngészve a Mit főzzünk ma? recepttárát, rengeteg módra bukkanhatnak. És mindig az készüljön el, ami akkor, azon a napon valami oknál fogva nagyon bejön. Kezdjük ezzel, könnyű lesz, csak követni kell a videót!

 

Szűz kukoricalepényen, teljes videórecept

 

[brid video="217985" player="11524" title="Mit fzznk ma Szz kukoricalepnyen teljes viderecept"]

 

Amikor megsült a kukoricalepény egy tepsire rakjuk, arra ráhelyezzük a húst, a tetejére a masszát. Betesszük a sütőbe, 180 fokon pár percig sütjük. A sertés szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Tálalásnál díszítésként petrezselymet használunk. Ugye az Önöké is így néz ki?

 

Szűz kukoricalepényen, teljes videórecept

Szűz kukoricalepényen, teljes videórecept

 

A teljes szöveges receptet biztonság kedvéért itt találják.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

 

Itt pedig még egy tipp.

 

Jó sütést-főzést!Comments are closed.