Beluga lencsével töltött fokhagymás padlizsán

Hozzávalók, beluga lencsével töltött fokhagymás padlizsán

30 dkg beluga lencse
2 db padlizsán
1 csomó újhagyma
3 evőkanál vaj
5 gerezd fokhagyma
1 db zöldpaprika
1 paradicsom
3 db tojás
40 dkg rizs

 

Beluga lencsével töltött fokhagymás padlizsán

Beluga lencsével töltött fokhagymás padlizsán

 

A beluga lencsével töltött fokhagymás padlizsán recept elkészítése

 

Először is, ezt a különleges lencsét bő, forró, sós vízben kifőzzük, a padlizsánt pedig vékony szeletekre vágjuk és lesózzuk. A beluga lencséhez aktuális árat itt találnak. Apró, fekete lencséről van szó, ami kiválóan tartja alakját. Feltétlenül ajánljuk kipróbálásra!

A lencsét leszűrjük, majd hozzáadjuk a karikára vágott, pirított újhagymát, a fokhagymát és a kockára vágott paprikát, paradicsomot. Sűrítjük a felvert tojásokkal.

A szeletelt padlizsánt megpirítjuk, majd hagyjuk kihűlni, és a lencsével betöltjük. Fokhagymás vajon átpörgetjük, így tálaljuk.

 

Jó étvágyat kívánunk!

További padlizsános receptekért kattintson ide!

Cím
recipe image
Recept neve
Beluga lencsével töltött fokhagymás padlizsán
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.