Cigánypecsenye tönkölybúzából

Hozzávalók, cigánypecsenye tönkölybúzából

  • 40 dkg szeitán (tönkölybúza fehérje hús),
  • 2 evőkanál vaj,
  • 6 gerezd friss fokhagyma,
  • 2 db paradicsom,
  • 2 db paprika,
  • 2 db lilahagyma,
  • só,
  • bors

 

 

Cigánypecsenye tönkölybúzából

Cigánypecsenye tönkölybúzából

 

A cigánypecsenye tönkölybúzából recept elkészítése

 

A szeitánt szeletekre vágjuk, majd olívaolajon elősütjük. Szintén szeletekre vágjuk a fokhagymát, és együtt megsütjük a búzahússal. Közben a lilahagymát gerezdekre vágjuk a paprikával és a paradicsommal együtt. A szeitánhoz, vagy szejtánhoz aktuális árat itt találnak.

Egy serpenyőben készítjük el az egészet. Tálaláskor friss bagettel kínáljuk, mellé tesszük a sült zöldségeket.

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Édességre gondolt? Kattintson ide, nézzen körül! Húsételek között szeretne böngészni, csirkemell, pulykacomb, marha hátszín, sertéscomb? Nem probléma, széles a választék, nézzen körül itt! vagy talán egy jó leves? Itt lehet válogatni!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Cigánypecsenye tönkölybúzából
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.