Csirke csicseriborsóval és spenóttal

A csirke csicseriborsóval és spenóttal recept hozzávalói

1 doboz csicseriborsó, 2 marék spenót, 2 szál újhagyma, 1/2 csirkemell, harissa, 2 evőkanál napraforgómag, só, őrölt bors

Csirke csicseriborsóval és spenóttal

Csirke csicseriborsóval és spenóttal

 

A csirke csicseriborsóval és spenóttal recept elkészítése

 

A hozzávalókat előkészítem. A spenótot (ha frisset használok), bő vízben 3x átmosom, leszűröm. A szűrőben hagyom, forró vízzel leöntöm, és pár percig egy fedő alatt hagyom párolódni. Nagyon enyhén kinyomom a maradék levet, de csak olyan mértékben, hogy a leveleket ne nyomjam szét.

A csirkét tetszés szerinti kis darabokra vágom, majd harissa (paprika, római kömény, kömény, fokhagyma, koriander, menta, paradicsom keveréke), vagy más kedvenc fűszerrel beszórom. Egy serpenyőben pár perc alatt kevés olajon átsütöm. A harissához aktuális árat itt találnak.

Ha kíváncsiak a recept folytatására akkor látogassanak el a Nyárikonyha oldalára!

 

Csirkés receptek közül itt tudnak válogatni, a Mit főzzünk ma? recepttárában.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.