Debreceni zöldséges tarhonya

Hozzávalók, debreceni zöldséges tarhonya

30 dkg tarhonya
5 dkg vaj

bors
5 dkg sárgarépa
5 dkg újhagyma
5 dkg cukkini
5 dkg gomba
20 dkg debreceni (puszta)
1 liter alaplé (hús)

 

Debreceni zöldséges tarhonya

Debreceni zöldséges tarhonya

 

A debreceni zöldséges tarhonya elkészítése

 

Egy igazán egyszerű tarhonyás receptet mutatunk meg most Önöknek. Amennyire egyszerű az elkészítése, annyira jó ízű ételről van szó! Nézzenek rá, és készítsék is el otthon!

A tarhonyát vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kétszer annyi vízzel felengedjük, és lefedve pároljuk.

A zöldségeket apróra vágjuk, és a karikára vágott puszta debrecenivel együtt lepirítjuk, hozzátesszük a tarhonyához, majd együtt készre pároljuk. A puszta debrecenihez aktuális árat itt találnak.

Hasonlóan egyszerű, hétköznapi tippünk itt!

Amennyiben további, alapvetően zöldséges receptek közül szeretnének válogatni, látogassanak el ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Debreceni zöldséges tarhonya
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.