Debreceni zöldséges tarhonya

A debreceni zöldséges tarhonya recept hozzávalói

30 dkg tarhonya, 5 dkg vaj, só, bors, 5 dkg sárgarépa, 5 dkg újhagyma, 5 dkg cukkini, 5 dkg gomba, 20 dkg puszta debreceni, 1 liter hús alaplé

 

Debreceni zöldséges tarhonya

Debreceni zöldséges tarhonya

 

A debreceni zöldséges tarhonya elkészítése

 

Egy igazán egyszerű tarhonyás receptet mutatunk meg most Önöknek. Gyakorlatilag semmilyen úgymond extra alapanyagot nem használtunk benne, kivéve talán a pikáns puszta debrecenit. És, amennyire egyszerű az elkészítése, annyira jó ízű ételről van szó! Nézzenek rá, és készítsék is el otthon!

A tarhonyát vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kétszer annyi vízzel felengedjük, és lefedve pároljuk.

Debreceni zöldséges tarhonya, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Debreceni zöldséges tarhonya, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

A zöldségeket apróra vágjuk, és a karikára vágott puszta debrecenivel együtt lepirítjuk, hozzátesszük a tarhonyához, majd együtt készre pároljuk. A puszta debrecenihez aktuális árat itt találnak.

Hasonlóan egyszerű, hétköznapi tippünk itt!

Amennyiben további, alapvetően zöldséges receptek közül szeretnének válogatni, látogassanak el ide!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Debreceni zöldséges tarhonya
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.