Debreceni zöldséges tarhonya

A debreceni zöldséges tarhonya recept hozzávalói

30 dkg tarhonya, 5 dkg vaj, só, bors, 5 dkg sárgarépa, 5 dkg újhagyma, 5 dkg cukkini, 5 dkg gomba, 20 dkg puszta debreceni, 1 liter hús alaplé

Debreceni zöldséges tarhonya

Debreceni zöldséges tarhonya

 

A debreceni zöldséges tarhonya recept elkészítése

 

Egy igazán egyszerű tarhonyás receptet mutatunk meg most Önöknek. Gyakorlatilag semmilyen úgymond extra alapanyagot nem használtunk benne, kivéve talán a pikáns puszta debrecenit. És, amennyire egyszerű az elkészítése, annyira jó ízű ételről van szó! Nézzenek rá, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a tarhonyát vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kétszer annyi vízzel felengedjük, és lefedve pároljuk.

Debreceni zöldséges tarhonya, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Debreceni zöldséges tarhonya, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

 

Közben a zöldségeket apróra vágjuk, majd a karikára vágott puszta debrecenivel együtt lepirítjuk. Ezután hozzátesszük a tarhonyához, majd együtt készre pároljuk. A puszta debrecenihez aktuális árat itt találnak. Egyszerűen, könnyen, relatíve gyorsan - és kaptunk is egy remek hagyományos ételt! Feltétlenül próbálják ki!

 

Hasonlóan egyszerű, hétköznapi tippünk itt!

 

Amennyiben további, alapvetően zöldséges receptek közül szeretnének válogatni, látogassanak el ide!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.