Friss lecsós pulykanyárs

A friss lecsós pulykanyárs recept hozzávalói

30 dkg zöldpaprika, 30 dkg paradicsom, 20 dkg újhagyma, 10 dkg bacon, 50 dkg pulykamell, só, bors, petrezselyemzöld, 6 db tojás, olaj

Friss lecsós pulykanyárs

Friss lecsós pulykanyárs

 

A friss lecsós pulykanyárs elkészítése

 

Mindig kiemeljük az ötletek szerepét a konyhában, hogyan lehet variálni egy-egy receptet, akár olyan alapreceptet is, mint a lecsó. És hát persze tudják, a Mit főzzünk ma? konyhájában minden egy kicsit másképp készül! Reméljük, tetszeni fog! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a pulykamellből vastagabb csíkokat vágunk, sóval, borssal ízesítjük. Az olajban megsütjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Megtisztítjuk a zöldségeket, a szalonnát kockára vágjuk, lepirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát, a paprikát, késhegynyi pirospaprikát, paradicsomot. Bár Judit szereti karikára vágni a paprikát, én azt is kockára vágom. Pár percig pirítjuk.

Tálaláskor a lecsó tetejére kerül a tojás, s erre helyezzük a nyársakat. Egy kicsit másképpen készült a lecsó, remélem elnyeri az önök tetszését is.

 

Egy másik lecsós receptért kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.