Fűszeres burgonyával töltött kenyér

A fűszeres burgonyával töltött kenyér recept hozzávalói

4 szelet bagett, 40 dkg burgonya, 10 dkg szalámi, 10 dkg cukkini, só, színesbors, 5 gerezd fokhagyma, 1 csomó petrezselyemzöld, 1 dl tejföl, 10 dkg kaliforniai paprika, szerecsendió

Fűszeres burgonyával töltött kenyér

Fűszeres burgonyával töltött kenyér

 

A fűszeres burgonyával töltött kenyér recept elkészítése

 

Egy kis házi praktika következik, csupa olyan hozzávalóból, ami a kamrából (na jó, a hűtőszekrényből, egyebekből) előkerül. A krumpli sem a megszokott szerepkörben lesz, nézzék meg, mi sül ki belőle, és készítsék is el így!

A burgonyát megfőzzük, összetörjük. Hozzáadjuk a fűszereket és a finomra vágott petrezselyemzöldet, valamint a tejfölt. A fokhagymát apróra vágjuk, beletesszük a töltelékbe. Összekeverjük, és ezzel a burgonyás töltelékkel töltjük meg majd a kenyereket.

A bagettből vastagabb szeleteket vágunk, kivesszük a közepét, és megpirítjuk a kenyérszeleteket. Bagetthez aktuális árakat itt találnak.

A szalámit és a cukkinit vékony szeletekre vágjuk, együtt megmelegítjük a serpenyőben, előbb a cukkinit tesszük bele, kevés fokhagymát szórunk rá, majd a szalámik pirítása következik. A kenyereket megtöltjük a töltelékkel, ráhelyezzük pirított szalámi és cukkiniszeleteket. Díszítésnek színes paprikát és petrezselyemzöldet használunk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

 

Egy más karakterű töltött receptet itt találnak!

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött kenyér burgonyával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.