Grill zöldségek diós kenyérrel

A grill zöldségek diós kenyérrel recept hozzávalói

4 db paprika, 4 db paradicsom, 1 db padlizsán, 2 db cukkini, 4 db gomba, 10 dkg romanesco, 10 dkg újhagyma, 1 db diós kenyér, vaj, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 csomag metélőhagyma

Grill zöldségek diós kenyérrel

Grill zöldségek diós kenyérrel

 

A grill zöldségek diós kenyérrel recept elkészítése

 

Tulajdonképpen egy olyan egyszerű ételről van szó, amely alkalmas akár köretnek is, de önállóan is megállja a helyét egy lazább étkezéshez. Ráadásul nagyon gyorsan elkészül, tényleg nem pepecselős receptről lesz szó. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a grill zöldségeket feldaraboljuk, fűszerezzük, majd kb. 10 percig állni hagyjuk, utána forró serpenyőben, vajban roppanósra sütjük. A diós kenyeret szintén megpirítjuk, és már tálalhatjuk is a zöldségekkel. A romanescohoz, azaz krémkarfiolhoz aktuális árat itt találnak.

Készíthetünk mellé egy hideg majonézmártást ecetes uborkával és hagymával, ami nem más, mint a remoulade mártás. Elkészítéséhez további segítséget itt találnak.

 

Egy másfajta zöldséges receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.