Grillzöldségek háromféle öntettel

A grillzöldségek háromféle öntettel recept hozzávalói

10 dkg padlizsán, 10 dkg cukkini, 10 dkg vastag húsú paprika, 10 dkg paradicsom, 10 dkg retek, 10 dkg juhsajt, 2 gerezd fokhagyma, 2 dkg cukor, 1 csomag friss rozmaring, 1 dl narancslé, 5 dkg tehéntúró, 1 evőkanál fehérborecet, 2 evőkanál tökmagolaj, só, bors, 10 dkg túró, 1 dl tejföl, 1 csomag metélőhagyma

Grillzöldségek háromféle öntettel

Grillzöldségek háromféle öntettel

 

A grillzöldségek háromféle öntettel recept elkészítése

 

A recept titka az, hogy háromféle öntetet is készítünk, így nagy valószínűséggel kielégítjük mindenki igényét, akinek feltálaljuk. Látványos lesz, és persze finom is. Nézzék meg, készítsék is el így!

A zöldségeket grill-lapon sütjük meg, kedvenc fűszereinkkel ízesíthetjük. Amire oda kell figyelni, az az, hogy roppanósak maradjanak, akkor lesz az igazi

Elkészítjük az önteteket. A juhsajtöntethez a fokhagymát cukorral, a friss rozmaringgal összedolgozzuk, hozzáadjuk a narancslét és a tehéntúrót. Juhsajthoz aktuális árat itt találnak.

A kecskesajtöntethez a kecskesajtot fehérborecettel és tökmagolajjal dolgozzuk össze, sóval, borssal ízesítjük. Kecskesajthoz aktuális árat itt találnak. És jöhet a tejfölös túró elkészítése: a túrót a tejföllel összekeverjük, adunk hozzá metélőhagymát, sózzuk, borsozzuk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Grillzöldségek háromféle öntettel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.