Káposztás rétes

A káposztás rétes recept hozzávalói

1 kg savanyú káposzta, 20 dkg bacon, 2 nagy fej vöröshagyma, só, bors, borsikafű, 3-4 gerezd fokhagyma, 1 csomag petrezselyem

Káposztás rétes

Káposztás rétes

 

A káposztás rétes recept elkészítése

 

Borsikafű, alias csombor, ez lesz ennek a receptnek a meghatározó fűszere. Végtelenül egyszerű alapanyagokból készül egy nagyon jó kis étel, ez ugye a konyhai varázslat. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A csíkra vágott szalonnát üvegesre hevítjük, hozzáadjuk a szeletekre vágott hagymát, lepirítjuk. Ha szükséges mossuk ki a káposztát, vágjuk át és adjuk a szalonnás alaphoz, ízesítsük borssal, fokhagymával, borsikafűvel, petrezselyemmel, pároljuk össze. A borsikafűhöz aktuális árat itt találnak.

A megolajozott zsemlemorzsával szórt réteslapra tesszük egy sorba a tölteléket. Feltekerjük, tojással kenjük meg, sajttal szórjuk be, és süssük pirosra. Tálaláskor kínáljunk hozzá tejfölt.

 

Ha már rétes, itt mutatunk egy teljesen más verziót, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.