Kapros-túrós zöldspárga

Hozzávalók, kapros-túrós zöldspárga

  • 2-3 db puffasztott rizs,
  • 10 dkg túró,
  • 1 szál újhagyma,
  • majdnem 1 dl tej,
  • 1 csomó kapor,
  • só,
  • bors,
  • 1 db paradicsom,
  • 6 nagyobb zöldspárga,
  • 5 dkg mozzarella,
  • pálmazsír

 

Kapros-túrós zöldspárga

Kapros-túrós zöldspárga

 

A kapros-túrós zöldspárga recept elkészítése

 

Egy tűzálló tálat szép egyenletesen körbemaszatolunk pálmazsírral. Ebbe beletördeljük a puffasztott rizseket (minden csomagból marad 1-2 kallódó példány, ami már nem fér bele a kenyeres-dobozba) és félretesszük.

A túrót villával összetörjük, fellazítjuk a tejjel, sózzuk, borsozzuk, belevagdossuk a megmosott újhagymát és kaprot, majd egyenletesen a rizs tetejére kenjük.

A recept folytatását a Szárnyalj és a felhők felett nem érhet baj oldalon olvashatják!

Édességre gondolt? Kattintson ide, nézzen körül! Húsételek között szeretne böngészni, csirkemell, pulykacomb, marha hátszín, sertéscomb? Nem probléma, széles a választék, nézzen körül itt! vagy talán egy jó leves? Itt lehet válogatni!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kapros-túrós zöldspárga
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.