Kapros, túrós zöldspárga

A kapros, túrós zöldspárga recept hozzávalói

  • 2-3 db puffasztott rizs,
  • 10 dkg túró,
  • 1 szál újhagyma,
  • majdnem 1 dl tej,
  • 1 csomó kapor,
  • só,
  • bors,
  • 1 db paradicsom,
  • 6 nagyobb zöldspárga,
  • 5 dkg mozzarella,
  • pálmazsír
Kapros, túrós zöldspárga

Kapros, túrós zöldspárga

 

A kapros, túrós zöldspárga recept elkészítése

 

A spárga valószínűleg sokak kedvence, akár szezonban, akár szezonon kívül. Most egy vendégreceptet ajánlunk figyelmükbe, nézzék meg ezt is, és kövessék is végig a receptet!

Egy tűzálló tálat szép egyenletesen körbemaszatolunk pálmazsírral. Ebbe beletördeljük a puffasztott rizseket (minden csomagból marad 1-2 kallódó példány, ami már nem fér bele a kenyeres-dobozba) és félretesszük.

A túrót villával összetörjük, fellazítjuk a tejjel, sózzuk, borsozzuk, belevagdossuk a megmosott újhagymát és kaprot, majd egyenletesen a rizs tetejére kenjük.

A recept folytatását a Szárnyalj és a felhők felett nem érhet baj oldalon olvashatják!

 

Itt egy Mit főzzünk ma?-spárgareceptet találnak, nézzék meg ezt is!

 

Édességre gondolt? Kattintson ide, nézzen körül! Húsételek között szeretne böngészni, csirkemell, pulykacomb, marha hátszín, sertéscomb? Nem probléma, széles a választék, nézzen körül itt! vagy talán egy jó leves? Itt lehet válogatni!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kapros, túrós zöldspárga
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.