Mozzarella krémsajtos pácban

Hozzávalók, mozzarella krémsajtos pácban

40 dkg mozzarella
3 dl cremor sajt
2 db citrom
1 csomag majoranna

bors
tejszínes torma

A sütőben sült töltött paradicsomhoz:

20 dkg kenyérkocka
1 csomag petrezselyemzöld
1 csomag bazsalikom
20 dkg juhsajt
1 dl olívaolaj
fokhagymakrém
4 x 2 db paradicsom

 

Mozzarella krémsajtos pácban

Mozzarella krémsajtos pácban

 

A mozzarella krémsajtos pácban recept elkészítése

 

A cremor sajtot beízesítjük a majorannával, a tejszínes tormával, sóval, borssal, végül pedig egy citrom reszelt héjával és levével. A tejszínes krémsajthoz (cremor) aktuális árat itt találnak.

A paradicsom húsát kivájjuk, és betöltjük a fűszeres töltelékkel, ami kenyérkockából és juhsajtból készült, petrezselyemzölddel, bazsalikommal, fokhagymával és olívaolajjal ízesítve. A hozzávalókat finoman összedolgoztuk, egy picit hagytuk a töltés előtt állni. A betöltött paradicsomokat sütőben megsütjük.

Tálaláskor a töltött paradicsomok mellé felszeljük a mozzarellát, amelynek minden szeletét megkenjük a fűszeres krémsajttal.

Itt található még egy krémsajttal készült étel!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mozzarella krémsajtos pácban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.