Mozzarella krémsajtos pácban

A mozzarella krémsajtos pácban recept hozzávalói

40 dkg mozzarella, 3 dl cremor sajt, 2 db citrom, 1 csomag majoranna, só, bors, tejszínes torma

A sütőben sült töltött paradicsomhoz:

20 dkg kenyérkocka, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 csomag bazsalikom, 20 dkg juhsajt, 1 dl olívaolaj, fokhagymakrém, 4 x 2 db paradicsom

Mozzarella krémsajtos pácban

Mozzarella krémsajtos pácban

 

A mozzarella krémsajtos pácban recept elkészítése

 

A zöldségekre ezúttal a sajtok teszik fel a koronát, sajtok, mert nem egyféle sajtot használunk ehhez a recepthez. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A cremor sajtot beízesítjük a majorannával, a tejszínes tormával, sóval, borssal, végül pedig egy citrom reszelt héjával és levével. A tejszínes krémsajthoz (cremor) aktuális árat itt találnak.

A paradicsom húsát kivájjuk, és betöltjük a fűszeres töltelékkel, ami kenyérkockából és juhsajtból készült, petrezselyemzölddel, bazsalikommal, fokhagymával és olívaolajjal ízesítve. A hozzávalókat finoman összedolgoztuk, egy picit hagytuk a töltés előtt állni. A betöltött paradicsomokat sütőben megsütjük.

Tálaláskor a töltött paradicsomok mellé felszeljük a mozzarellát, amelynek minden szeletét megkenjük a fűszeres krémsajttal.

 

Itt található még egy krémsajttal készült étel!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha válogatnának húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.