Pácolt csirkemell padlizsánkarikákkal

A pácolt csirkemell padlizsánkarikákkal recept hozzávalói

60 dkg jércemell, kakukkfű, 4 dl fehér bor, 3 db paradicsom, 15 dkg kecskesajt, 8 db olívabogyó, 1 db padlizsán, 1 evőkanál vaj

Pácolt csirkemell padlizsánkarikákkal

Pácolt csirkemell padlizsánkarikákkal

 

A pácolt csirkemell padlizsánkarikákkal recept elkészítése

 

Tessék ismét figyelni a pácolásra, amire időt kell hagyni. A csirkemellnek különösen jót tesz, most extra ügyet nem csináltunk belőle, nézzék meg, hogyan pácoltunk. Majd a pácolás után hogyan készült el ez a kis remek. Készítsék el Önök is!

A csirkemellből szeleteket vágunk, bepácoljuk fehérborba, és kakukkfűvel megszórjuk. Hűtőbe helyezzük, és állni hagyjuk egy napot. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Azért soroltuk be ezt a receptet a zöldséges ételek kategóriába, mert az, ami itt köretként készült, nyugodtan fogyasztható önállóan is, jó kis padlizsán tipp. A padlizsánból karikákat vágunk, a paradicsomból is. Majd a padlizsánt meggrillezzük, ráhelyezzük a karika paradicsomot, a tetejére kecskesajtot, legfelülre pedig olívabogyót teszünk. Így forró sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad.

Eközben egy serpenyőben olajat melegítünk, amibe a pácolt csirkéket beletesszük. Mindkét oldalát szépen megsütjük, majd egy kevés páclevet öntünk alá, amit vajjal besűrítünk. Tálaljuk a padlizsánkarikákkal.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

 

Egy másfajta padlizsánreceptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.