Parajos gnocchi parmezánnal

Hozzávalók, parajos gnocchi parmezánnal

50 dkg burgonya
20 dkg liszt

1 evőkanál olaj
1 db tojás sárgája
fokhagyma
50 dkg spenót (paraj)
parmezán sajt

 

Parajos gnocchi parmezánnal

Parajos gnocchi parmezánnal

 

A parajos gnocchi parmezánnal recept elkészítése

 

Ezúttal nem kész gnocchit használunk, hanem mi készítjük el. Higgyék el, egészen más íze lesz az otthon készült galuskának!

A burgonyát megfőzzük, hozzáadjuk a lisztet, a tojást, megsózzuk. Összekeverjük, majd galuskát szaggatunk belőle. Bő, forrásban lévő vízben kifőzzük.

Egy serpenyőben olajat melegítünk, a parajt lehúzatjuk rajta. Kevés sót és fokhagymát adunk hozzá. Tejszínnel felöntjük. Összekeverjük a gnocchival. Tálalásnál reszelt parmezánt szórunk rá. A parmezánhoz aktuális árat itt találnak.

Ha szeretne válogatni a Mit főzzünk ma? zöldséges receptjei közül, itt teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a megfelelő receptet, és készítse el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Parajos gnocchi parmezánnal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.