Hozzávalók
4 db nagy paradicsom (magház nélkül), 10 dkg kukoricadara, 3 dl zöldségalaplé, 5 dkg vaj,
só, bors, parmezánsajt, 10 dkg lolló, 5 dkg olívabogyó, 1 csomag petrezselyemzöld, 40 dkg gomba, citromlé, olívaolaj, cukor

Puliszkával töltött paradicsom
A puliszkával töltött paradicsom elkészítése
A vajjal, zöldségalaplével, kukoricadarából puliszkát készítünk. Kihűtjük, majd betöltjük vele a paradicsomokat. Tetejére parmezánsajtot hintünk. Sütőben rápirítjuk.
Közben elkészítjük elkészítjük a gombasalátát: a tányér aljára ruccola kerül, a tisztított, megmosott, szeletelt gombát olívaolajjal, cukorral, sóval, petrezselyemzölddel, citromlével összekeverjük.
Ráhintjük a ruccolára, megszórjuk olívabogyóval. Közepére helyezzük az aranysárgára pirított paradicsomokat.
Desszertnek a következőt ajánlom a kedves nézőknek: Gyümölcsfagylalt sárgadinnyehajóban babapikótával díszítve.

2
Egy másik paradicsomos receptet itt találnak!
Ehhez az ételhez, ha gondolják, remekül passzol egy cabernet sauvignon-merlot cuvée.
Jó étvágyat kívánunk!
