Puliszkával töltött paradicsom

A puliszkával töltött paradicsom recept hozzávalói

4 db nagy paradicsom, magház nélkül, 10 dkg kukoricadara, 3 dl zöldségalaplé, 5 dkg vaj,
só, bors, parmezánsajt, 10 dkg lolló, 5 dkg olívabogyó, 1 csomag petrezselyemzöld, 40 dkg gomba, citromlé, olívaolaj, cukor

Puliszkával töltött paradicsom

Puliszkával töltött paradicsom

 

A puliszkával töltött paradicsom recept elkészítése

 

Igazán gyorsan elkészíthető receptünk ez, húst most nem használunk, ellenben gomba kerül hozzá. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdjük most, hogy vajjal, zöldségalaplével, majd a hozzáadott kukoricadarából puliszkát készítünk. Kihűtjük, és betöltjük vele a paradicsomokat. Tetejére parmezánsajtot hintünk. Sütőben rápirítjuk. A parmezánhoz aktuális árat itt találnak.

Közben elkészítjük elkészítjük a gombasalátát: a tányér aljára ruccola kerül, a tisztított, megmosott, szeletelt gombát olívaolajjal, cukorral, sóval, petrezselyemzölddel, citromlével összekeverjük.

Ráhintjük a ruccolára, megszórjuk olívabogyóval. Közepére helyezzük az aranysárgára pirított paradicsomokat.

Desszertnek a következőt ajánlom a kedves nézőknek: Gyümölcsfagylalt sárgadinnyehajóban, babapiskótával díszítve.

 

2

2

 

Egy másik paradicsomos receptet itt találnak!

 

Ehhez az ételhez, ha gondolják, remekül passzol egy cabernet sauvignon-merlot cuvée.

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.