Rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással

Hozzávalók, rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással

3 db zellergumó,
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa,
1 kávéskanál,
hántolt szezámmag,
10 dkg krémsajt,
pesto

 

Rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással

Rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással

 

A rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással recept elkészítése

 

Itt a legmunkaigényesebb előkészítést a zellergumó igényli. A zellergumóhoz aktuális árat itt találnak. És fontos hangsúlyozni, nem drága alapanyagról van szó, viszont nagyon egészséges, vegyék fel az étrendbe!

Viszonylag egészséges zöldséget kell kiválasztani. Megtisztítjuk, ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle, előfőzzük, majd hideg vízben megállítjuk a főzésben. Leszárítjuk, és így panírozzuk be, liszt, tojás és szezámmagos zsemlemorzsába. Hirtelen bő olajban kisütjük.

Elkészítjük sajtmártásunkat. A krémsajthoz hozzáadjuk kedvenc fűszereinkből készült pestónkat. Így tálaljuk ezt a vegetáriánus ételt.

Egy másik pesztós receptet itt talál.

Olyan nap a mai, hogy nincs kedve húsos ételt készíteni? Semmi gond, nézzen körül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában a húsnélküli receptek között! Bízunk benne, hogy megtalálja a kedvérevalót:). És persze várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rántott zeller szezámpanírban, sajtmártással
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.