Rigatoni roppanós zöldségekkel

Hozzávalók, rigatoni roppanós zöldségekkel

50 dkg rigatoni
8 dkg vaj
5 szál zöldhagyma
2 db kicsi cukkini
2 db piros kápia paprika
Só, frissen őrölt bors
1 csokor petrezselyem
12 dkg reszelt parmezán sajt

 

Rigatoni roppanós zöldségekkel

Rigatoni roppanós zöldségekkel

 

A rigatoni roppanós zöldségekkel recept elkészítése

 

A rigatonit forró, sós vízben megfőzzük, közben elkészítjük a zöldséges ragut. Az olvasztott vajon kicsit megfuttatjuk a megmosott 3 centis darabokra vágott zöldhagymát. Hozzáadjuk a vékony fél karikákra szeletelt cukkinit, a kimagozott csíkokra metélt piros kápia paprikát, és közepes tűzön néha megkeverve roppanósra pirítjuk. A rigatonihoz aktuális árat itt találnak.

Sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, majd hozzáadjuk a főtt leszűrt rigatonit. Megszórjuk négy deka reszelt parmezánnal, és lazán összeforgatjuk. Ha elkészült, forrón tányérokba szedjük, megszórjuk a visszamaradt reszelt parmezánnal, és friss petrezselyemmel díszítjük.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rigatoni roppanós zöldségekkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.