Rigatoni roppanós zöldségekkel

A rigatoni roppanós zöldségekkel recept hozzávalói

50 dkg rigatoni, 8 dkg vaj, 5 szál zöldhagyma, 2 db kicsi cukkini, 2 db piros kápia paprika, só, frissen őrölt bors, 1 csokor petrezselyem, 12 dkg reszelt parmezán sajt

Rigatoni roppanós zöldségekkel

Rigatoni roppanós zöldségekkel

 

A rigatoni roppanós zöldségekkel recept elkészítése

 

A zöldségeket most egy remek tésztával készítjük el, de az alapvető karakter a zöldségeké. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a rigatonit forró, sós vízben megfőzzük, közben elkészítjük a zöldséges ragut. Az olvasztott vajon kicsit megfuttatjuk a megmosott 3 centis darabokra vágott zöldhagymát. Hozzáadjuk a vékony fél karikákra szeletelt cukkinit, a kimagozott csíkokra metélt piros kápia paprikát, és közepes tűzön néha megkeverve roppanósra pirítjuk. A rigatonihoz aktuális árat itt találnak.

Sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, majd hozzáadjuk a főtt leszűrt rigatonit. Megszórjuk négy deka reszelt parmezánnal, és lazán összeforgatjuk. Ha elkészült, forrón tányérokba szedjük, megszórjuk a visszamaradt reszelt parmezánnal, és friss petrezselyemmel díszítjük.

 

Itt találnak egy töltött paprika receptet, természetesen teljes értékű Mit főzzünk ma?-videóval!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.