Sajtos padlizsán fűszeres pogácsával

Hozzávalók, sajtos padlizsán fűszeres pogácsával

40 dkg kenyér
2 db tojás
10 dkg zöldborsó
rozmaring
petrezselyem
bors

25 dkg krémsajt
1 db padlizsán
balzsamecet
1 db piros kaliforniai paprika

 

Sajtos padlizsán fűszeres pogácsával

Sajtos padlizsán fűszeres pogácsával

 

A sajtos padlizsán fűszeres pogácsával recept elkészítése

 

A kenyeret vízbe áztatjuk, majd kicsavarjuk és egy rácson áttörve keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a sót, a tojást, a borsot, vágott petrezselymet és rozmaringot. A zöldborsót megfőzzük, és azt is hozzáadjuk.

A vöröshagymát finomra vágjuk, lepirítjuk. Így adjuk hozzá a keverőtál tartalmához. A zúzott fokhagymát, és a nagyon apró kockára vágott kaliforniai paprikát is beletesszük. Így jó alaposan összegyúrjuk. Pogácsákat formázunk belőle, és kevés olívaolajon megsütjük.

A padlizsánból vékony szeleteket vágunk, és serpenyőben megsütjük. A sajtkrémben kevés durva borsot elkeverünk. Ezt betöltjük a padlizsánszeletekbe, majd kevés balzsamecettel meglocsoljuk, és tálaljuk. A krémsajthoz aktuális árat itt találnak.

Padlizsánhoz itt ajánlunk egy másik típusú receptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajtos padlizsán fűszeres pogácsával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.