Spárga vinaigrette variáció

A spárga vinaigrette variáció recept hozzávalói

30 dkg hideg hátszín készre sütve, 80 dkg újburgonya, só, bors,  10 dkg sárgarépa, 10 dkg újhagyma, 40 dkg spárga, 1 evőkanál tökmagolaj, 1 dl húsleves, 5 evőkanál fehérborecet, 2 dkg vaj, 1 csomag petrezselyemzöld

Spárga vinaigrette variáció

Spárga vinaigrette variáció

 

A spárga vinaigrette variáció recept elkészítése

 

Hangsúlyozottan vinaigrette variáció, inspriratív jelleggel. Például tökmagolajat használunk, és azért lesz még 1-2 apróság. Adtunk hozzá korábban készre sütött hátszínt, hidegen, aki akarja elhagyhatja nyugodtan, vagy más mellé tálalja az alapreceptet. Nézzék meg, készítsék is el így!

A burgonyát megfőzzük sós vízben, lehűtjük, tisztítjuk, az újhagymát közben vékony szeletekre vágjuk. A spárgát is megtisztítjuk, végét levágjuk, a sárgarépát szeletekre daraboljuk. A spárgához aktuális árat itt találnak.

A tökmagolajat felforrósítjuk, a hagymát, a spárgát, a sárgarépát 2 percig nagyon kíméletesen átpörgetjük. Hozzáadjuk a húslevest és az ecetet, majd kb. 2 percig pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.

A burgonyát vajon átpörgetjük. Tálaláskor a finomra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk  a hajszálvékonyra szeletelt hátszínszelet mellé tálalt burgonyát és a spárgát.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Spárga vinaigrette variáció
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.