Szárnyasmájjal töltött hagyma

A szárnyasmájjal töltött hagyma recept hozzávalói

4 db húsos hagyma, 30 dkg szárnyasmáj, 1 dl vörösbor, 1 db alma, majoranna, 10 dkg vaj, só, bors

Szárnyasmájjal töltött hagyma

Szárnyasmájjal töltött hagyma

 

A szárnyasmájjal töltött hagyma recept elkészítése

 

Örök kedvenc, töltött recept. Most a hagyma kerül sorra, szárnyasmájjal kombinálva. Látható az alapanyagokból, hogy abszolúte nem drága receptről van szó, azonban garantáljuk, hogy a végeredmény nagyon is remek lesz. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a hámozatlan tisztított hagyma felső harmadát levágjuk, a későbbiekben tetőként használjuk majd. Az alsó részt levágjuk, ezt pedig talapzatként használjuk fel.

Mindezek után sütőlemezre helyezzük, 200 fokon 40 percig sütjük. 20 perc után adjuk hozzá a tetőket. Közben a májat vékony szeletekre vágjuk, vörösborral marináljuk, és majorannával ízesítjük. A szárnyasmájhoz aktuális árakat itt találnak.

Ezek után az almát kimagozzuk, majd pedig vékonyra reszeljük. A májat leszárítjuk. A hagyma belsejét óvatosan eltávolítjuk, a felét összevágjuk, és 3 dkg vajon megpirítjuk.

Hozzáadjuk az almát, sót, borsot, a májat és a fűszereket. Ezzel a szárnyas májtöltelékkel töltjük be a hagymákat. Burgonyakörettel tálaljuk, vajjal bőven locsoljuk. Egyszerű, mégis különleges, ahogyan azt már a Mit főzzünk ma? konyhájában megszokhatták! Feltétlenül készítsék el!

 

Egy másfajta töltött receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is, mert természetesen mi itt leszünk!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.