Szárnyasmájjal töltött hagyma

A szárnyasmájjal töltött hagyma recept hozzávalói

4 db húsos hagyma, 30 dkg szárnyasmáj, 1 dl vörösbor, 1 db alma, majoranna, 10 dkg vaj, só, bors

Szárnyasmájjal töltött hagyma

Szárnyasmájjal töltött hagyma

 

A szárnyasmájjal töltött hagyma recept elkészítése

 

Örök kedvenc, töltött recept. Most a hagyma kerül sorra, szárnyasmájjal kombinálva. Látható az alapanyagokból, hogy nem drága receptről van szó, azonban garantáljuk, hogy a végeredmény nagyon is remek lesz. Nézzék meg, és készítsék is el!

A hámozatlan tisztított hagyma felső harmadát levágjuk, tetőként használjuk. Az alsó részt levágjuk, talapzatként használjuk.

Sütőlemezre helyezzük, 200 fokon 40 percig sütjük. 20 perc után hozzáadjuk a tetőket. Közben a májat vékony szeletekre vágjuk, vörösborral marináljuk, majorannával ízesítjük. A szárnyasmájhoz aktuális árakat itt találnak.

Az almát kimagozzuk, vékonyra reszeljük. A májat leszárítjuk. A hagyma belsejét óvatosan eltávolítjuk, felét összevágjuk, 3 dkg vajon megpirítjuk.

Hozzáadjuk az almát, sót, borsot, a májat és a fűszereket. Ezzel a szárnyas májtöltelékkel töltjük be a hagymákat. Burgonyakörettel tálaljuk, vajjal bőven locsoljuk.

 

Egy másfajta töltött receptet itt találnak!

 

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szárnyasmájjal töltött hagyma
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.