Töltött kenyér burgonyával

Hozzávalók, töltött kenyér burgonyával

4 szelet baguette,
40 dkg burgonya,
10 dkg szalámi,
10 dkg cukkini,
só,
színesbors,
5 gerezd fokhagyma,
1 csomó petrezselyemzöld,
1 dl tejföl,
10 dkg kaliforniai paprika,
szerecsendió

 

Töltött kenyér burgonyával

Töltött kenyér burgonyával

 

A töltött kenyér burgonyával recept elkészítése

 

A burgonyát megfőzzük, összetörjük. Hozzáadjuk a fűszereket és a finomra vágott petrezselyemzöldet, valamint a tejfölt. A fokhagymát apróra vágjuk, beletesszük a töltelékbe. Összekeverjük, és ezzel a burgonyás töltelékkel töltjük meg majd a kenyereket.

A baguette-ből vastagabb szeleteket vágunk, kivesszük a közepét, és megpirítjuk a kenyérszeleteket.

A szalámit és a cukkinit vékony szeletekre vágjuk, együtt megmelegítjük a serpenyőben, előbb a cukkinit tesszük bele, kevés fokhagymát szórunk rá, majd a szalámik pirítása következik. A kenyereket megtöltjük a töltelékkel, ráhelyezzük pirított szalámi és cukkiniszeleteket. Díszítésnek színes paprikát és petrezselyemzöldet használunk.

Egy más karakterű töltött receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

 

 

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött kenyér burgonyával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.