Töltött paradicsom gombasalátán

A töltött paradicsom gombasalátán recept hozzávalói

8 db közepes paradicsom, 20 dkg kukoricadara, 10 dkg vaj, 3 dl zöldségalaplé, 5 dkg tökmag, 2 dkg parmezánsajt, 25 dkg champignon gomba, 3 evőkanál citromlé, 1 dl olívaolaj, 5 dkg fekete olívabogyó, 20 dkg borsmustár

Töltött paradicsom gombasalátán

Töltött paradicsom gombasalátán

 

A töltött paradicsom gombasalátán recept elkészítése

 

Mindig van egy töltött tippünk, nem is akarunk változtatni ezen a szokáson. Most paradicsomot töltünk, remek kis töltelékkel, nézzék meg, mi lesz ez, és készítsék is el így!

A megmosott paradicsomokat kivájjuk, előkészítjük a töltéshez. Serpenyőben előtte kicsit megpirítjuk.

A zöldségalaplébe öntjük a kukoricadarát, összeforraljuk, majd puliszkát készítünk, amivel betöltjük a paradicsomokat, a tetejére parmezánt teszünk, és finoman sütjük, hogy szépen ráolvadjon. A parmezánhoz aktuális árat itt találnak.

Elkészítjük a gombasalátát: a szeletelt, mosott gombát összepörgetjük citromlével, olívaolajjal, olívabogyóval, valamint borsmustárral. Tálaláskor erre a gombasalátára tálaljuk a puliszkával töltött paradicsomot.

 

Egy más ízvilágú gombás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Töltött paradicsom gombasalátán
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.