Törökparadicsom szójacsírával

A törökparadicsom szójacsírával recept hozzávalói

  • 2 db padlizsán,
  • 1 szál póréhagyma,
  • 20 dkg gomba,
  • 25 dkg tészta,
  • 10 dkg szójacsíra,
  • 5 dkg vaj,
  • 10 dkg füstölt sajt,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 2 evőkanál szójaszósz,
  • só,
  • bors
Törökparadicsom szójacsírával

Törökparadicsom szójacsírával

 

A törökparadicsom szójacsírával recept elkészítése

 

Padlizsán egy pici ázsiai hangulattal megspékelve, azaz, tudják, Európa és a világ ízei magyarul. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a padlizsánokat hosszában kettévágjuk, besózzuk, fél órát állni hagyjuk. Utána elősütjük, a belsejét kissé kikaparjuk. A tésztát a szokott módon, fogkeményre megfőzzük, leszűrjük. A padlizsánhoz aktuális árat itt találnak.

Elkészítjük a tölteléket: a kockára vágott póréhagymát vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a gombát, a petrezselyemzöldet, sózzuk, borsozzuk. Ezek után hozzátesszük a szójaszószt és a szójacsírát is, majd összekeverjük a tésztával és a kockára vágott füstölt sajttal.

Ezzel a töltelékkel töltjük be a padlizsánt, végül sütőben, 180-200 fokon 7-8 percig készre sütjük.

 

Adunk itt egy más karakterű padlizsánreceptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És ne felejtsen el holnap is benézni!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.