Zöldséges lasagne

Hozzávalók, zöldséges lasagne

25 dkg lasagne tészta
8 dkg répa
8 dkg brokkoli
8 dkg karfiol
8 dkg zöldbab
4 db paradicsom
oregano
provence-i fűszerkeverék
majoranna

A mártáshoz:

10 dkg trappista sajt
3 db paradicsom
20 dkg vaj
10 dkg liszt
5 dl tej
2 dl tejszín

 

Zöldséges lasagne

Zöldséges lasagne

 

A zöldséges lasagne elkészítése

 

Egy edényben megolvasztjuk a vajat, majd hozzáadjuk a lisztet. Lepirítjuk, felöntjük tejjel, megsózzuk. Beletesszük az oreganót, a majorannát, a provence-it, és végül a tejszínt. Kiforraljuk.

A zöldségeket sós vízben kifőzzük, nem túl puhára. Egy tűzálló tálba kevés mártást teszünk, rá a tésztát, arra a zöldségeket, majd a mártást, és ezt így folytatjuk addig, amíg
el az alapanyagunk nem fogy. A lasagne tésztához aktuális árat itt találnak.

 

2

2

 

A tetejére karikázott paradicsomot teszünk, és sajtot reszelünk, majd 155 fokon 45 percig sütjük. Tényleg egészséges és finom!

Egy másik zöldséges receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldséges lasagne
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.