Zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből

 

Hozzávalók

20 dkg brokkoli, 10 dkg karfiol, 5 dkg sárgarépa, 5 dkg gomba, 1 csomó újhagyma, 5 dkg cukkini, 2 db paradicsom, só, bors, tempura tészta (só, bors, tojás, liszt, sör), 40 dkg rizs

 

Zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből

Zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből

 

A zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből recept elkészítése

 

A zöldségeket al dente készítjük elő (megfelelően tisztítjuk és fogkeményre előfőzzük). Megforgatjuk őket a tempuratésztában, és hirtelen kisütjük. A brokkolihoz egy kis tájékoztató, valamint aktuális ár a linkek alatt található.

Hozzá fűszeres majonézmártást készítünk, és párolt rizzsel tálaljuk. Gyors, könnyű, egészséges, tavaszt idéző étel.

Egy másik, nem kevésbé remek zöldséges receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Zöldségtál Bálint Gyuri bácsi kertjéből
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.